Förnyelse väljer vi.

Dom flesta säger förändring.

Samhället

Organisationer

Familj

Bekymmer och angelägenheter.

Utgångspunkt är var vi startar. Resan eller processen är väldigt enkel i sak. Förberedelser är helt avgörande för resultatet i processen. Vi utgår gärna från bekymmer och angelägenheter.

När vi tittar i ovan 3 områden ute i världen kan vi välja att se hur allting fungerar. Vi kommer leda dig att öppna upp ögonen och titta utanför dig och ditt. Någon sa utanför boxen. Hur står det till egentligen? Ta tempen ordentligt. Det räcker med dessa 3 områden för att täcka av en hel del bekymmer men även att vi i nästan samma sekund ser vad vi är angelägen att åstadkomma i områdena. Om du fick lista ner vilka bekymmer du ser i samhället, Organisationer och familjer hur lång skulle listan bli? Utgå från vad som borde fungera i en fungerande värld. Stanna upp här och reflektera i det stora perspektivet. När du har listan försök eller pröva som vi säger att se vad som är viktigast som du ser det. 

Visst är det svårt? Visst blir det så att vissa saker hänger ju ihop? För vad är egentligen viktigast för att allt annat ska fungera? Den här övningen är ett första steg i att starta igång eller tända en gnista när det gäller förnyelse. Pröva och samtala med någon om vad du kommit fram till. Spännande samtal runt ett glas vin eller en kompis middag.


Men du när vi ändå är igång. Vem är du i sammanhanget? Hur är det i din familj? I din Organisation? eller bara i din relation till dig själv? Vad är dina bekymmer och angelägenheter? Hur lång blir din lista? Vad ska du göra av den? Eller vad kan du göra av den? Nu är det dax att kontakta oss, det finns ingenting att vänta med. Låt inte dina bekymmer växa till problem som växer till ohälsa och missnöje. Förnyelse processen startar med dig och dina bekymmer.© 2018 Martin Fager. Skeppsbron 2, 111 30 Stockholm
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång